Rebeka Jarosa
DZELZS LIESMA

No angļu valodas tulkojusi Ieva Melgalve

 


“Pirmajā gadā daži no mums zaudē dzīvību. Otrajā gadā pārējie zaudē cilvēcību.”

Kseidens Riorsons

Iepriekšpārdošanā iegādātās grāmatas tiks izsūtītas 8. novembrī.

Visi, pašu Vijoli Sorengeilu ieskaitot, domāja, ka pirmā Baskiatas Kara koledžas gada Vētīšanā viņa mirs. Bet tas tikai izrādījās pirmais lielais pārbaudījums viņas ceļā, kas atsijāja mazdūšīgos, nevērtīgos un neveiksminiekus.

Nu sākas īstie treniņi, un Vijole raizējas par to, kā tiks ar tiem galā. Runa nav tikai par to, ka mācības ir grūtas un apzināti nežēlīgas, pat ne par to, ka tās ir izstrādātas tā, lai pārbaudītu un pārkāptu jātnieka sāpju robežu. Ļaunākais ir jaunais vicekomandants, kurš ir personīgi apņēmies pierādīt Vijolei, cik bezspēcīga viņa patiesībā ir… Vai viņa nodos vīrieti, kuru mīl?

Jā, Vijoles ķermenis ir vājāks un trauslāks nekā daudziem citiem, bet atjautību viņa nav zaudējusi – un arī dzelzs gribu ne. Turklāt vadība ir aizmirsusi vissvarīgāko mācību, ko Vijole beidzot apgūst Baskiatā: pūķu jātnieki izvirza paši savus noteikumus.

Taču šogad tikai ar apņemšanos izdzīvot vien nepietiks.

Tāpēc, ka Vijole zina noslēpumu, ko Baskiatas Kara koledža ir glabājusi gadsimtiem ilgi, un beigās viņu un viņas draugus, šķiet, neglābs nekas, pat ne pūķu uguns.

 

23,00 

PAR AUTORI

Rebeka Jarosa ir New York Times #1 TOP autore, kura ir sarakstījusi vairāk nekā piecpadsmit grāmatas, saņēmusi daudzas Publishers Weekly atsauksmes un Kirkus “Gada grāmatas” balvu. Viņa ir armijniece otrajā paaudzē, dievina varonīgus karavīrus un ir vairāk nekā divdesmit gadus laimīgi precējusies ar vienu no viņiem. Viņai ir seši bērni, un viņa dzīvo Kolorādo ar stūrgalvīgiem angļu buldogiem, divām trakām šinšillām un kaķēnu Artemīdu, kura valda pār visu ģimeni.

Rebeka, kura ir bijusi aizbildne un pēc tam audžumāte jaunākajai meitai, aktīvi atbalsta bērnus audžuģimeņu sistēmā, darbojoties bezpeļņas organizācijā One October, kuru kopā ar vīru dibināja 2019. gadā. Lai uzzinātu vairāk par viņu misiju, apmeklējiet www.oneoctober.org

Lai uzzinātu vairāk par Rebekas jaunākajiem darbiem un gaidāmajiem romāniem, apmeklējiet www.RebeccaYarros.com.

 

 

Izdošanas datums

8.11.2024.

Redaktors

Elīna Kokareviča

Maketētājs

ISBN

978-9934-639-10-4

Lappušu skaits

720

Formāts

150×230, cietie vāki

Jums arī varētu patikt…

Shopping Cart
Scroll to Top