“Pirms 5 gadiem sāku lietot gaisa cepamkatlu un sapratu cik ļoti šī ierīce atvieglo gatavošanu ikdienā. Ēdienu tajā var pagatavot ātri un bez liekām darbībām. Ieliec un cep! Turklāt ēdiena pagatavošanai nav nepieciešams izmantot daudz taukvielu. Līdz ar to – tas sanāk garšīgs un veselīgs.” – Anna Panna
Autoru kolektīvs
CEP GAISĀ
Uzzini, cik plašas, vienkāršas un vienlaikus neparastas ir gaisa cepamkatla iespējas, kas atklātas pirmajā gaisa cepamkatla recepšu grāmatā latviešu valodā!
Pavārgrāmatā Cep gaisā tu atradīsi ātri pagatavojamu un gardu ēdienu recepšu kopumu, ko radījušas aizrautīgas ēdienu entuziastes un blogeres Latvijā. Šī grāmata ir atslēga, kas palīdzēs tev atklāt gaisa cepamkatla iespējas, ievērojami paplašinot tajā ierasti gatavojamo ēdienu klāstu papildus vistu spārniņiem un frī kartupeļiem.
Esam apkopojuši 100 izcili garšīgu ēdienu receptes – tev nekad neaptrūksies idejas pārsteidzošai maltītei!
No Pavlovas līdz brulē krēmam, no lazanjas līdz putrai, no siera kūkas līdz ribiņām, no veselas vistas līdz zupai – iespējas ir bezgalīgas!
Šīs un daudzas citas iedvesmojošas receptes gaida tevi, gatavas pārvērst gatavošanu ikdienā par gardu un aizraujošu kulināru notikumu. Receptes iedvesmos tevi katru dienu radīt kaut ko jaunu! Tavs gatavošanas piedzīvojums sākas šeit!
Autors | Anna Birmane, Kristiāna Lasmane, Kitija Egmane, Karīna Plaunova, Maija Liepiņa. |
---|---|
Redaktors | Katrīne Latkovska |
Maketētājs | |
Izdošanas datums | 1.11.2024. |
ISBN | 978-9934-639-09-8 |
Lappušu skaits | 256 |
Formāts | 170×220, cietie vāki |